mandag den 2. december 2013

Krealørdag

I lørdags havde en god veninde og jeg krealørdag, rigtig hyggeligt, og det er nu noget vi vil gøre til en tradition! Planen var vi b.la. skulle lave kobberlysestager, vi havde fået leveret kobberrør, men manglede fettings, dem skulle post Dk komme med fredag, men det synes de ikke, de ville heller tideligt på weekend, de siger de var der fredag, men det var de nu ikke, så pakken kunne hentes lørdag, dog var pakken der ikke, så vi måtte efterlyse den - Gæt en gang hvad vi kan hente på posthuset i dag mandag, den forsvunde pakke arrghhhh.... 
Heldigvis havde vi andre projekter, vi startede med at skære rør til de forskellige lysestager vi vil lave, det tog os en time at få skåret rør 6 stager, dejligt det nu er gjort. 
Der skulle ellers laves kalenderlys dekoration, der skulle klippes til at flætte julejerter i filt, pakkes kalendergaver ind, lave servietter af kogt filt samt skulle mit lille træ "plantes".

Vi havde en super hyggeligt kreativ dag, hvor vi jo virkelig fik lavet en masse fine ting, samt hygget med en masse god snak latte, knækbrød og chokoladetrøfler - Sikke en dejlig tradition vi fik startede op i lørdags. På søndag mødes vi igen, hvor vi skal have lavet de kobberstager, glæder mig til endnu en rigtig hyggelig kreadag. 

Her nedenfor kan i se lidt billeder fra vores krealørdag

Sat rørskæren fast, klar til at skære

Så bliver der skåret rør over

Her måles der op til de stk. rør der skal bruges

Tilføj billedtekst

Det lange kobberrør

Kobberrør set inden i :)

Der skæres forsat

Rørstykket er så kort at det ikke kan sidde fast

Så er vi igang

Der måles til filt julehjerter

Der laves kalenderlys dekoration


Der flættes moderne julehjerter, købt i Rema 1000

De færdige filt julehjerter

Der klippes til servietter af kogt filt

De færdige filt servietter med kobber ring, love kobber :)

Det lille "træ"

Nu med mosbund

Nu klar til at få julepynt på

Det jeg fik lavet på vores krealørdag

Ingen kommentarer:

Send en kommentar